26 Ekim 2014 Pazar

Bebek Eşyası Markaları

Çığ gibi büyüyen bir sektör olan bebek ürünleri ve eşyaları sektörlerinde, bir çok farklı marka var. Tabii ki elbette bu markaların da kendilerine göre fiyat politikası, tanınırlığı, özen gösterdiği şeyler vb. mevcut. Tabii ki hepimiz ürün alırken öncelikle fiyatına, kalitesine ve de markasına önem gösteriyoruz. Güvenilir markalar bugüne kadar hep dikkatimizi çekmiştir ve de alışveriş yaparken tercih sebeplerimizden bir tanesi olmuştur. En ufak saçma sapan bir malzemeyi alırken bile markasına dikkat ediyorsak, bebeklerimizin ürünlerini de satın alırken çok dikkatli ve titiz davranmamız şart ve kaliteli ve güvenilir bebek eşyası markaları ile alışveriş yapmalıyız. Sonuçta bebeğinizin sağlığını para ile ölçemezsiniz.

Bebek bezi alırken, bu sektörün en popüler ve bilindik markası elbette bir çok reklamda da gördüğünüz Prima ! Bebeğinizin en sık kullanılan ürünlerinden biri olacağından ötürü bebek bezi seçimine önem göstermeniz gerekiyor. Prima'nın haricinde sektörde sık tercih edilen markalardan bir diğeri ise bir Kimberly Clark World-Wide Inc. üyesi olan Huggies. Pazar payı yüksek ürünlere sahip olan markalardan bir diğeri ise Molfix.Bildiğim kadarıyla Molfix bir Türk markası , lakin web sitelerinin .com versiyonu dahil .com.tr uzantılı olan sayfaya yönlendirilmiş durumda.

Bebek arabası alırken ise yine çok dikkat etmekte fayda var ki alacağınız ürün bebeğinizi rahat ettirebilsin ve de elinizde kalmasın. Bebek arabası markalarında ise İtalyan Chicco öne çıkıyor, Chicco Türkiye'de Artsana Turkey Bebek Ürünleri tarafından piyasaya pazarlanıyor. Bebek arabalarında bir diğer önemli marka ise bugüne kadar pek çoğumuzun sadece kıyafet sektöründen adını duyduğumuz Pierre Cardin. Pierre Cardin bebek arabaları da ebeveynler tarafından tercih edilen popüler bebek arabası markaları arasında.Concorde, Maclaren ve Quinny ise diğer tercihler arasında yer almakta.

Bebek oyuncaklarında ise başı iki marka çekiyor. Bunlardan ilki dünya üzerinde Mattel tarafından pazarlanan Fisher Price. Dünyaca ünlü bir marka olan Fisher Price oyuncakları hem bebekler hem de anne babalar tarafından çok ilgi görüyor. Bir diğer dünyaca ünlü marka ise Hasbro tarafından pazarlanan Playskool.Elbette Lego'yu da atlamayalım.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder