25 Eylül 2014 Perşembe

Sağlıklı ve Moda Erkek Bebek Kıyafetleri


Erkek bebekler için kıyafet seçimlerine bugünkü yazımızda değineceğiz. Erkek bebek kıyafetleri seçerken en önemli şey : rahatlık ! Ne alınırsa alınsın çocuklara kız erkek fark etmez öncelikle rahat olmalı. Rahatlık = Bolluk olarak algılanmamalıdır. Bol olmayan , dar olan kıyafetler de rahat olabilir. 

Eğer mümkünse pantolon alırken çocuğa giydirilip alınmalıdır.Örneğin pantolon alınırken, etleri sıkacak cinsten pantolonlar tercih edilmemelidir.Yaz aylarında kot giydirilmemelidir, şalvar tarzı şortlar ve ince keten kumaş pantolonlar tercih edilebilir. Ciltlerin hava alması çok önemlidir.Burada şalvardan kasıt ağının rahat olmasıdır.Çocuklar bu kıyafetlerle rahat hareket edebilir. 

Eşofman seçerken de en önemli kriter rahatlık olmalıdır, hijyen ve kalite olarak da içinde çok fazla naylonun karışmadığı kumaşlar tercih edilmelidir. Estetik kaygılardan ziyada kumaşa dikkat edilerek alışveriş yapılması daha iyi olur. %100 pamuklu ürünler iyi bir tercihtir. Kadife kumaşlar soğuk havalarda dışarıda çocuklar oyun oynarken tercih edilebilir. Evin içinde genel olarak kadife kumaşlar tercih edilmemelidir. Renk konusunda ise en çok mavi ve lacivert renkleri genellikle ebeveynlerin ve çocukların tercih ettiği renklerdir.

Erkek çocuklarda gömlek alırken yine göz zevkine dikkat edilir genelde ancak boynunun sıkmaması çok önemlidir. Son düğme kapandığında çocuk sıkılıyorsa bu çok iyi bir tercih olmaz. Mevsim geçişlerine göre de alışverişimize yön vermeliyiz, yazın %100 koton ve keten , kışın yünlü kumaşlar tercih edilebilir. İçinde naylon olan kumaşlar yazın tercih edilmemelidir.Mümkünse organik kumaşlar en güzel tercih olacaktır.

Aşağıda sizler için hazırladığımız birbirinden güzel erkek bebek kıyafetleri fotoğraflarını bulabilirsiniz :














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder